donderdag 15 augustus 2013

Nivea Lipbutters.

De Nivea lipbutters beloven je lippen te hydrateren en te verzorgen. Ook zou het de vochtbalans van je lippen herstellen. Na het dragen van matte lipstick of bij heel droog weer kunnen je lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Voor het dragen van lipsticks kan het insmeren van je lippen ze beschermen tegen uitdrogen.
De Nivea lipbutters zitten in dunne blikjes. Het zijn simpele, leuke blikjes die makkelijk mee te nemen zijn in je tas.
De Original zit in het blauwe blikje en deze is geurloos. Raspberry zit in het roze blikje en ruikt zoet en fruitig, maar het is niet een overweldigende geur. Vanille & Macademia is ook een zoete geur, maar minder fruitig. De geur is wel sterker dan Raspberry en ik vind het persoonlijk iets te sterk.
Het product in het blikje voelt hard aan. Toch is het geen probleem om met je vinger het product op te pakken en aan te brengen. Na het aanbrengen voel je wel dat je wat op je lippen hebt. Eigenlijk voelt het net als een lippenbalsem. De lippen voelen na gebruik goed aan. Ze zijn niet meer uitgedroogd en ze worden zacht.

De Nivea lipbutters zijn prima lipproducten. Ze voelen goed aan op de lippen en zijn makkelijk om mee te nemen. Ook zijn ze niet lastig om te gebruiken. Ze werken tegen uitgedroogde lippen en maken je lippen weer zacht. Alleen de geur van Vanilla & Macademia vind ik niet prettig, dus deze zal ik waarschijnlijk minder gaan gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten