maandag 19 augustus 2013

Kruidvat Reinigende Neusstrips.

Een mee-eter is een verstopte talgklier in de huid. De verstopping kan ontstaan door vuil, make-up en een ophoping van talg. Mee-eters komen meestal voor op het gezicht, in de nek, op de rug en in het oor. Om ze van je neus te verwijderen kun je speciale neusstrips gebruiken. Verschillende merken hebben deze in hun assortiment. Ik gebruik die van Kruidvat huismerk.

In het pakje zitten zes neusstrips. Je brengt de neusstrip aan op een vochtige neus. Meestal krijg je er wel lucht onder, maar deze kun je voor een groot deel eruit wrijven. De neusstrip heeft wel 10 tot 15 minuten nodig om te drogen. Je hebt dus alle tijd om andere dingen te doen, zoals benen scheren of wenkbrauwen bijwerken tot de neusstrip droog is. Als het hard geworden is, kun je de neusstrip verwijderen. Dit kan voor sommigen gevoelig zijn. Als het te gevoelig is, kan je altijd de neusstrip weer een beetje vochtig maken.

De neusstrip van de Kruidvat heeft mijn poriƫn goed schoongemaakt en neemt bij het verwijderen veel mee-eters en vuil mee. Het werkt dus prima! Ik ben zeker tevreden en ik heb inmiddels de neusstrips van Kruidvat al 4 keer (!) opnieuw gekocht. De neusstrips van Kruidvat zijn verkrijgbaar voor 3,69 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten