donderdag 22 augustus 2013

ELF studio blushes: Gotta Glow en Blushing Rose

Blushes brengen de kleur in je gezicht terug, nadat je foundation hebt aangebracht. Bij de ELF bestelling had ik ook twee ELF studio blushes toegevoegd die ik graag wilde proberen. De kleuren die ik heb gekozen zijn: Gotta Glow en Blushing Rose.


De blushes komen in zwarte doosjes, met daarop de naam en de kleur. De verpakking van de blush zelf is ook een zwart doosje, gemaakt van plastic. Door een doorzichtig stukje plastic kun je de kleur van de blush zien. Het bevat ook een rechthoekige, kleine spiegel. Als je het doosje openmaakt, zie de blush met ELF erin gedrukt.

Gotta Glow is een geelachtige blush in de verpakking. Het heeft een gouden shimmer en dit zie je met name nadat je het op je gezicht hebt aangebracht. Ik zou Gotta Glow niet aanbrengen als blush. Ik vind dit meer een highlighter, dus je kunt dit het beste boven op je jukbeenderen aanbrengen. Het is makkelijk te blenden en geeft je een gezonde glow, zonder dat het teveel glittert.

Blushing Rose is een erg donkere roze kleur met gouden shimmer. Daardoor kun je de blush goed op zichzelf dragen, dus je hoeft dan geen highlighter te gebruiken. Het geeft je wangen een gezonde blush. Bij deze blush moet je er wel om denken dat je er niet teveel van aanbrengt. Anders lijkt het net of je koorts hebt. Toch als je dit licht aanbrengt is het een hele mooie blush. Met name geschikt voor de herfst en de winter.

De pigmentatie van beide blushes zijn erg goed, dus je hoeft maar een kleine hoeveelheid product op je kwast te doen. Daardoor gaan deze blushes ook lang mee. Ook zijn ze erg goedkoop. Ze kosten 4 euro per stuk en je kunt ze bestellen van eyeslipsface.nl.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten