vrijdag 10 januari 2014

Etos Kabuki vs. Essence Kabuki.

Weer iets nieuws op mijn blog! Hier vergelijk ik twee producten die op elkaar lijken, maar toch heel anders kunnen zijn. Aan het einde leg ik uit voor welk product ik zou kiezen en om welke redenen. Vandaag hebben wij twee kabuki kwasten van twee verschillende merken. De ene is van Etos, de andere is van Essence. Laten we de strijd maar beginnen!
Het uiterlijk van beide kabuki's is vrij basic. De Etos kabuki heeft een roze handvat en heeft zwarte haren. Het handvat lijkt erg kort, maar je kunt het nog goed vasthouden. Het handvat van de Essence kabuki is zwart. De haren zijn paars met zwart aan de uiteinden, waardoor de kabuki een iets spannendere uitstraling krijgt. Het handvat van deze kabuki is ook groter, wat sommige mensen waarschijnlijk prettiger vinden.
Door de haren van de Essence kabuki en het grote van zijn handvat heeft de Essence kabuki op dit punt gewonnen.
De haren van de Etos kabuki staan vrij dicht op elkaar en de kwast loopt lichtelijk taps toe. De haren vind ik te hard. Het doet pijn als de kabuki in contact komt met mijn huid. Ook verliest de kabuki van Etos, tijdens het aanbrengen van poeder, ook haren. De haren van de kabuki van Essence staan ook dicht bij elkaar en deze kwast loopt ook lichtelijk taps toe. De haren van deze kabuki zijn zachter en blijven ook aan de kwast zitten tijdens het aanbrengen van poeder, waardoor ik het prettiger vind om te gebruiken. Ook op dit gebied wint de Essence kabuki van de Etos kabuki.
Als het gaat om de applicatie van poeder, dan scoren de kwasten even goed. Beide pakken poeder goed op en brengen het egaal aan op het gezicht. Beide kabuki's zijn ook goed te gebruiken voor het aanbrengen van blush en bronzer.

Als laatste hebben wij de prijs. De kabuki van Essence kost in totaal 3,99 euro. De kabuki van Etos kost in totaal 3,49. De kabuki van Etos is dus goedkoper, dus wint deze het op dit gebied.

Er waren vier onderdelen waarop de kabuki's konden scoren. Voor elk onderdeel kregen zij een punt en de uitslag is als volgt.  Van de vier heeft de kabuki van Essence 3 punten gescoord en de Kabuki van Etos heeft 2 punten gescoord. Dit betekent dat de kabuki van Essence gewonnen heeft.
De kabuki van Essence heeft een spannender uiterlijk en een groter handvat. De haren van deze kabuki zijn zachter en vallen niet uit de kwast tijdens het aanbrengen van poeder, blush of bronzer. Als het gaat om applicatie zijn de beide kwasten even goed en daarom kregen ze hier beide een punt. De kabuki van Essence is wel duurder, maar als je kijkt naar de kwaliteit lijkt mij dit geen probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten