dinsdag 10 september 2013

Max baked eyeshadows.

Tijdens een bezoek bij de Action viel mijn oog op het make-upschap. Het zag er allemaal bijgevuld en netjes uit en ik kon er niet zomaar voorbij lopen, zonder even te kijken. Uit het schap haalde ik drie verschillende baked eyeshadows en kocht deze om te kijken hoe deze het doen.
De bakes eyeshadows van Max komen in vierkanten, kartonnen doosjes. In het doosje zitten de oogschaduws in ronde, plastic doosjes. Door het doorzichtige deksel kun je de kleuren van de oogschaduws zien. Op de achterkant, staat op een sticker, de naam. Ze zijn erg licht en makkelijk om mee te nemen in je make-uptas.

De oogschaduws kun je zowel droog, als net aanbrengen. Als je het droog aanbrengt, kun je een mooie lichte look maken voor overdag. Als je het nat aanbrengen, kun je een mooie, intense look realiseren. Je kunt met deze oogschaduws wel mooie looks maken, zoals een paarse of groene smokey eyes. De oogschaduws zijn cruelty-free. Dat betekent dat deze niet op dieren getest zijn. 

431 Venus bestaat uit een roze, paarse, blauwe en een koperkleurige oogschaduws. De pigmentatie is bij de meeste wel goed, behalve bij de koperkleurige. De pigmentatie is wel goed op de bouwen. De oogschaduws zijn wel hard, dus het kan lastig zijn om de kleur op te pakken. Het is geen probleem om deze oogschaduws te blenden. Wel hebben al deze oogschaduws een shimmer.





434 Mistic bestaat uit alleen paarse tinten. Ook bij deze oogschaduws zijn wel goed gepigmenteerd. Ook bevatte al deze oogschaduws allemaal shimmer. Deze oogschaduws zijn iets zachter dan die van Venus, dus deze kun je beter oppakken met je kwast. 
 433 Green bestaat uit alleen uit groene tinten. De pigmentatie is bij deze beter dan de andere twee. Ook hebben deze allemaal een shimmer. Deze is ook het zachtst van allemaal en kan wat poederig zijn. Green is ook net zo makkelijk te blenden als de anderen.






Ik ga deze oogschaduws wel bewaren. Ik vind de kleuren van de oogschaduws mooi, met name de groene kleuren. De pigmentatie is wel op te bouwen en de oogschaduws kun je goed blenden. Dit vind ik niet slecht voor een product in deze prijsklasse, bij de Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten