vrijdag 3 oktober 2014

MAC Retro Matte Lipstick: Ruby Woo.

Eindelijk heb ik een lipstick van MAC gekocht! Ik zat al maandenlang te azen op deze lipstick, maar een aantal weken geleden was het dan eindelijk zover. Ik haalde diep adem en bestelde er twee stuks vanaf de website van Douglas. Één van de lipsticks heb ik inmiddels gedragen en dat is Ruby Woo. Hier lees je wat ik van deze lipstick vind.
Vrijwel alle lipsticks van MAC komen in een zwarte, kogelvormige verpakking. Met een zilveren lijn wordt aangeven waar de tube eindigt en de dop begint. Met fijne belettering staat MAC op de dop. Het fijne van de verpakking is dat de dop zich vastklikt. Dit voorkomt het voortijdig uitdrogen van de lipstick. Op de onderkant vind je de sticker met de finish en de naam van de lipstick. De lipsticks van MAC hebben ook een eigen unieke geur. Ze ruiken erg naar vanille. 
De kleur vind ik echt prachtig. Ruby Woo heeft een klassieke rode kleur. Door de koele ondertoon lijken je tanden witter. De kleur vervaagt niet gedurende de dag, dus je hebt er lang plezier van.
Ruby Woo heeft een retro matte finish en is erg droog. Het is nog wel goed op te pakken met een lippenkwast, maar het aanbrengen is best veel werk. Als je het rechtstreeks van de stick aanbrengt op je lippen, merk je echt hoe droog het is en hoe stroef het op de lippen komt.
De formule droogt de lippen uit, dus het is verstandig om eerst je lippen te scrubben en een lippenbalsem aan te brengen, om de lippen voor te bereiden. Voor de rest is de lipstick niet irriterend of pijnlijk om te dragen.

Daar tegenover staat dat Ruby Woo de gehele dag blijft zitten. Je hoeft zeker niet na elke maaltijd je lippen bij te werken. Het kan zelfs zijn dat je het de gehele dag niet hoeft bij te werken! Ideaal voor als je de hele dag druk in de weer bent en geen tijd hebt om continu je lipstick te checken. De pigmentatie is super en het gaat niet in de lijntjes zitten. Het blijft prachtig op de lippen zitten.

Ruby Woo is één van mijn favoriete lipsticks geworden. De kleur is prachtig en het blijft een lange tijd op je lippen zitten. Het vervaagt niet en het gaat niet in de lijntjes zitten. Het droogt je lippen uit, maar hier kun jij je lippen op voorbereiden. Het aanbrengen is even werk, maar dan heb je ook wat! MAC lipsticks zijn o.a. te koop bij MAC counters, de webshop van Douglas of maccosmetics.nl voor 18,50 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten