dinsdag 17 juni 2014

The Balm Meet Matt(e) Nude eyeshadowpalette.

Op Youtube hoorde ik voor het eerst over het merk The Balm. Het is een merk uit Amerika en hun oogschaduwpalletten zijn erg geliefd. In totaal heeft The Balm vijf paletten in hun vaste assortiment: Nude Tude, Balm Jovi, Shady Lady vol. 1, Shady Lady vol. 2 en Meet Matt(e) Nude. De laatste heb ik inmiddels gekocht en vele malen uit geprobeerd. Hier lees je wat ik ervan vind.
De verpakking van dit pallet vind ik erg grappig. Het past perfect bij de naam. Op de achterkant vind je een beschrijving van Matt, alsof deze persoon echt bestaat. Hier vind je ook de kleuren met hun namen en de ingrediënten.


The Balm Meet Matt(e) Nude is een oogschaduwpallet met natuurlijke kleuren. Zo zijn er vier verschillende tinten bruin, drie verschillende tinten grijs een wit en een gele oogschaduw. Met deze oogschaduws kun je een mooie, natuurlijke look maken.
Alle oogschaduws zijn mat en zitten in negen grote pans. Je krijgt ongelooflijk veel product, waar jij waarschijnlijk je hele leven mee kan doen.
De kwaliteit van de oogschaduws is super goed. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en kunnen zelfs als liner gebruikt worden! Ze zijn ook erg zacht, maar niet poederig. Hierdoor heb je weinig last van fall out. Ze zijn ook goed te blenden, waardoor je zachte looks kunt maken.
Het is een prachtige pallet met goede kwaliteit oogschaduws. Ze zijn zacht, goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Ook krijg je in dit pallet ongelooflijk veel product. Het is wel duurder dan alle andere palletten die ik bezit. Voor The Balm Meet Matt(e) Nude betaal je ongeveer 40 euro en je kunt het onder andere kopen bij Beau make-upwinkel in Groningen of bestellen bij The Make Up Spot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten