vrijdag 16 mei 2014

Mac Paintpot: Painterly.

Overal op het internet lees of hoor ik allemaal goede dingen over de MAC paintpots. Veel make-upartiesten gebruiken deze paintpots vooral als basis voor onder oogschaduw. Volgens MAC kun je deze paintpots op zichzelf dragen en kunnen ze inderdaad gemengd worden met oogschaduw en eyeliners. De paintpots zouden een langhoudende en super gepigmenteerde formule hebben. Onlangs bestelde ik MAC paintpot in Painterly, omdat ik graag een oogschaduwbasis wilde dat ervoor zou zorgen dat oogschaduw de gehele dag bleef zitten. Hier lees je of deze MAC Paintpot zo'n basis is of niet.
Als je paintpots bestelt, komen ze binnen in een zwart, kartonnen doosje. In het doosje vind je een glazen potje met een zwarte draaidop. Zowel de draaidop als het potje voelen vrij stevig aan. Op de zijkant lees je MAC en op de onderkant lees je dat het een pro longware paintpot is, onder de naam van de kleur.
De paintpot voelt zacht aan en is gemakkelijk te blenden met zowel je vinger als met een kwast. Door de goede pigmentatie camoufleert het de kleine adertjes en vlekjes op je oogleden. Hierdoor komt de oogschaduw meer tot zijn recht. Na het aanbrengen wordt de paintpot gelukkig niet hard, maar voelt het aan als een gewone oogschaduw.
Painterly heeft de kleur van de huid met een roze ondertoon. Ik vind deze kleur ideaal voor onder natuurlijke oogschaduw, maar ook wel onder wat fellere oogschaduws.
Ik moet zeggen dat het zeker de perfecte basis is voor onder oogschaduw. Het blijft de gehele dag goed zitten en zorgt ervoor dat oogschaduw niet vervaagt. Daarnaast is het ook een fijn product om te gebruiken en te dragen. Het voelt zacht aan, wordt niet hard en is gemakkelijk te blenden. Oogschaduws komen goed tot hun recht en je kunt lang genieten van je ooglook. Dit is weer een top product van MAC. Geen wonder dat veel mensen hier fan van zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten