zondag 3 maart 2013

Catrice 6 in 1 BB allround foundation.

We hebben al verschillende BB creams voorbij zien komen in de schappen. Onder andere Maybelinne en L'oreal kwamen met een BB cream in hun assortiment. Een BB cream is een soort getinte dagcreme. Een BB cream verzorgd de huid, maar zorgt er ook voor dat de rode plekjes kunnen worden weggewerkt. Catrice heeft nu ook een BB cream nieuw in hun assortiment, de BB 6 in 1 allround foundation.

De BB cream van catrice koop je in een doosje. Als je de BB cream eruit haalt vind je het product in een tube. De tube heeft een lange, puntige uiteinde en de BB cream komt uit een klein gaatje uit de tube. Ik vind de verpakking er heel netjes en chique uitzien voor een merk dat in de drogist verkocht wordt en dat is natuurlijk altijd een pluspunt.

De BB cream van Catrice geeft je wel het gevoel dat het je huid verzorgd. Het maakt je huid zacht en geeft je een fris gevoel bij het aanbrengen. Op het doosje staat dat het de huid hydrateert, beschermt (tegen UV) en voedt als een verzorgende dagcrème. Deze BB cream geeft een medium dekking, dus het verbergt uitstekend rode plekjes en onzuiverheden in je gezicht. Omdat het uit een klein gaatje komt, is de kans ook kleiner dat je teveel product op je huid smeert. Daardoor kun je vrij lang met zo'n tube doen. Ik vind de finish van dit product heel mooi en zal dit product zeker gebruiken.

De BB cream komt in verschillende tinten, zodat je de juist kunt kiezen voor jou huid. Het is onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister en hij kost 5,99 euro.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten