woensdag 13 november 2013

Nageltutorial: Fall Dots.

Vandaag kom ik weer met een nageltutorial. Dit keer gaan we verder in de herfstsfeer, met polka dots. Deze nail art heb ik gemaakt op de nagels van een vriendin en het leek ons leuk om dit met jullie te delen. We maken gebruik van alleen maar herfstkleuren en proberen hier iets leuks van de maken. Dat hopen wij tenminste. Laten we beginnen.
Zoals altijd beginnen wij als eerste met het aanbrengen van een laagje base coat. De base coat beschermt je nagels tegen scheuren en andere beschadigingen en zorgt ervoor dat de lagen erna soepeler kunnen worden aangebracht.

Vervolgens lakken wij de pink, middelvinger en duim in een donkerpaarse kleur met een roze glans. Wij doen twee laagjes van deze kleur. De nagellak die wij hiervoor gebruikt hebben is Maybelline Color Show in 'Berry Fusion'. Op de ringvinger en de wijsvinger maken we met dezelfde kleur allemaal stipjes met een dottingtool.
Vervolgens maken wij de dottingtool schoon en dippen het in zwarte nagellak. Als de eerste lagen nagellak droog zijn, maken wij hiermee op de nagels van ringvinger en wijsvinger zwarte stippen. De zwarte nagellak die wij gebruiken is van Miss Sporty.
Daarna pakken wij een donkerrode nagellak en maken hiermee ook allemaal stipjes tussen de paarse en zwarte stipjes. De nagellak die wij hiervoor hebben gebruikt is ' Caught On The Catwalk' van Catrice. Vergeet niet om ook hiervoor je dottingtool schoon te maken en te controleren of de eerdere stippen al droog zijn.
Als laatste gebruiken wij Maybelline Color Show nagellak in 'Winter Baby' om witte stippen te maken, met een schone dottingtool. Het is niet erg als deze stippen iets over de andere stippen heen gaan. Dit zorgt juist voor een leuk effect. 
Nadat alles droog is, maak je het af door een top coat aan te brengen. Dit zal ervoor zorgen dat de nagellak langer blijft zitten en je dus langer plezier hebt van je nail art. Wij hopen dat jullie het leuk vonden om te lezen en te bekijken hoe wij deze nail art hebben gemaakt. Hopelijk komen er nog meer leuke ideeën voor nageltutorials op mijn blog. Heb jij een leuk idee? Laat het mij weten in de opmerkingen. Bedankt voor het lezen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten