maandag 25 februari 2013

Catrice Absolute nude eyeshadow palette.



Na vele andere merken komt nu ook Catrice met een palet met natuurlijke kleuren. Het leuke van zulke paletten is dat de oogschaduw niet echt opvalt, maar dat het wel iets met je ogen kan doen. Het oogschaduwpalet van Catrice is nieuw en veel mensen (waaronder ik zelf) zijn er erg nieuwsgierig naar. Dus laten we er naar gaan kijken!

Natuurlijk kijken wij eerst naar hoe het doosje eruit ziet. Het heeft een doorschijnende voorkant, waardoor je de kleuren kan zien. De naam van het palet wordt groot weergegeven op de voorkant. De oogshaduws zelf zitten in een zwart doosje. Later viel het mij op dat de pans best los in het doosje zitten. Als je het op de kop houdt valt het er niet uit, maar het zit er toch vrij los in. 
Bij de oogschaduws zit ook een applicator. De applicator is tweezijdig met aan de ene kant een kwastje en aan de andere kant een spons. Als je nog niet veel ervaringen hebt met het aanbrengen van oogschaduw, dan staat er op de achterkant een 3-stappenplan over hoe je de oogschaduws uit dit palet kan aanbrengen.

 
 De oogschaduws zijn goed van kleur en laten deze goed af. Het is dus niet zo dat je duizend keer met dezelfde kleur erover heen moet. Tijdens het swatshen vond ik de oogschaduw zacht en toch wel wat poederig. Toch valt de fall out tijdens het aanbrengen mee, ook bij de donkere kleuren. 

Wat ik jammer vind aan dit palet is dat alle oogschaduws een shimmer bevatten. Het zou mooier zijn geweest als er ook een aantal matte oogschaduws in het palet hadden gezeten. Zo kun je nog meer variatie in je look brengen. 

Catrice Absolute Nude eyeshadow palette is zeker een palet dat goed te gebruiken is om mooie looks te maken. Het is nu verkrijgbaar bij onder andere de Kruidvat voor €4,99








 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten